Innovatie trajecten

Als u uw organisatie wilt innoveren, heeft u structuur en draagvlak nodig voor innovatie. Daarnaast is het van groot belang om ideeën te documenteren en veel tijd te besteden aan relatiemanagement binnen- en buiten uw organisatie. Wij bieden diverse innovatie trajecten aan, variërend tussen 3 tot 12 maanden waarbinnen nieuwe ideeën geboren en geïmplementeerd kunnen worden.

Onze innovatie trajecten bestaan uit diverse workshops, gesprekken en deskresearch. Al tijdens het innovatie traject wordt er middels diverse tools vanuit Analysecentre gewerkt aan het verzamelen en uniformiseren van ideeën, zodat er blijvend een innovatieveld gecreëerd wordt waar nieuwe ideeën verder kunnen worden bedacht en uitgewerkt. Ook helpen wij u om veel draagvlak te creëren onder uw medewerkers en- of klanten. Daarnaast denken wij met u mee aan (nieuwe) business modellen zodat u optimaal kunt inspelen op de veranderingen in de maatschappij.

Indien gewenst kunnen wij met u uiteraard meedenken over het ontwikkelen van diverse nieuwe tools, denk bijvoorbeeld aan een nieuwe dashboard waarmee big data voor uw organisatie meetbaar kan worden gemaakt. Ook bij het implementeren van andere innovatieve ideeën kunnen wij u uiteraard steunen. Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de specifieke vraag en de methode die zich hier het best voor leent. Meestal kost een innovatietraject bij ons tussen €6000 tot €5.0000 exclusief BTW. Het totaalbedrag is afhankelijk van hoeveel uur wij daadwerkelijk san uw organisatie gaan besteden.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Bellen kan ook: 06 19 49 77 64. Na een gesprek zorgen wij ervoor dat u een op uw wensen en eisen afgestemde offerte ontvangt.